Целите в живота
Когато във живота имаш ясна цел,
ти ще трябва упорито да се бориш!
Но ще трябва и да бъдеш много смел,
ще те спъват винаги каквото и да сториш,
Не разчитай някой да ти подаде ръка,
хората са егоисти с всеки батко,
И помни че единствен ти в света
Трябва пътя да си го направиш гладък.
Трябва да си силен, да се бориш упорито,
и ролите добре да ги изиграеш!
Във живота щастието е надълбоко скрито,
Трябва да си хитър, но това добре го знаеш.
2017
© Красимир Тодоров Todos los derechos reservados