14 jul 2013, 22:35

Целуни ме 

  Poesía » De amor
658 0 3

На метри прах си спомням
как целуваха искрите ти...
сега са чувствата огромни -
без да губиш миг повярвай ми!

Затова дойдох по парче,
а цялостта ми е изгубена
във възмъжалото момче,
но по тебе още влюбено...

© Маломир Стръков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??