8 may 2009, 13:23

Целувах те 

  Poesía » De amor
782 0 2

Целувах те в един единствен миг

и таз целувка беше истински гореща,

и от сърцето се изтръгна силен вик -

разбрало ужаса от тази среща.

 

Почувствах те за малко вечерта,

защото знаех, че съм силна в тъмнината,

но също знаех, че в края на нощта

за сбогом ти ще се усмихнеш на вратата.

 

Дали те имах даже и за миг?

Дали не беше по-добре това да е в съня ми?

Дали ми беше нужен този миг,

в който в мрака с устни спираше дъха ми.

 

Сега заспивам, искам да заспя,

надявайки се в съня ми да не те изгубя,

но всъщност знам, че утре сутринта

отново в тебе ще се влюбя. 

© Енигма Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??