Не!
Не искам!...
Не искам други
да усещат Нея!
Страстта, която
ти събуди в мене
и само ти
си с правото
да чувстваш!
Остави празнота...
Неусвоена...
И пак желание
да става
пламък!
Защо да ги целувам?
Ти кажи ми?
Защо избяга трайно,
без остатък?
Жарава тлее
в сетивата мои
и твоите
не гаснат
без остатък!
Това познато ли ти е?
Признай!
Не бързай...
Присъдата е в теб...
Не съм от камък!...
© Бояна Todos los derechos reservados