Не задраскват усмивката
на финала щрихите,
с червило насищам
бледо розовите извивки,
с които ще те достигнат
моите целувки.
Така и така ще ти кажа,
така и така ще се досетиш.
Моето ноу-хау е да те заключя
с тях по-добре.
© Мария Todos los derechos reservados