Колко крехък изглежда светът ми,
глухарче сред поле от ветрове,
всеки миг може просто да свърши.
Без следа. Даже без да умре.
Но това е, защото е вечност,
вечността не познава смъртта,
няма нужда от якост и крепкост,
а е Дух, светлина и вода.
И глухарчета плуват в небето -
светове сътворени с любов,
разноцветни, ефирни и леки...
Са целувките нежни на Бог!
/Моят свят е целунат от Бог./
© любимка Todos los derechos reservados