В едно със пулса на кръвта
минава през сърцето времето -
минути, часове, години...
невидима, отлита младостта.
Умората в очите се стаява.
От много сълзи и усмивки бързи
лицето с бръчки леко се покрива
И спомен - белите коси остават.
Любов, омраза, страст и самота -
като снежинки тихо се разтапят
и се просмукват в цялата ни същност
ведно със пулса на кръвта...
Такава е цената да сме живи!!!
© Теменужка Маринова Todos los derechos reservados