23 mar 2011, 20:33  

Цената на истината 

  Poesía » Otra
662 0 2

Някои думи
така и трябва да си останат -
недоизсечени
върху камъка,
недонаписани
със симпатично мастило в душата ти,
недоизплакани,
непроболи навън,
ненаказали някого.

© Павлина Гатева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??