Не съм далтонист,
нито светът е черно-бял.
Част от мен - преди
остава в мен - сега.
Светът е същият,
но времето минава.
Каквато се родих,
такава ще си отида.
Не съм песимист,
усмихвам се, щом мога.
Познавам себе си
и такава ще остана.
Не, не съм далтонист,
а и дори да бъда -
дъгата на света
със душа се гледа.
© Сюзън Смърт Todos los derechos reservados