Самотна чайка на небето кръжи,
вятърът я гали, морето ù шепти,
а чайката търси своя любим!
Стонове тъжни, стонове горещи,
чайката праща любовни копнежи,
вятъра я гали, морето ù шепти,
но чайката търси пак своя любим!
© Todos los derechos reservados