7 may 2024, 8:44  

Чайки 

  Poesía
469 6 7

Колко чайки ли избихме...?
С прашки... Мятаме злини. 
Този грях не им простихме.
Те докосват висини. 


С кепчета ловим мечтите. 
Мерим... с тежкия аршин.  
Няма място до звездите...  

 

То е само за Един! 

© Виолета Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??