Всичко ми е ясно, искаш ме от раз,
но забравяш често, че това съм аз.
Нещо си объркал личния адрес.
В моята програма нямаш място днес.
Тръгвай си обратно. Още ти е рано.
Не докосвай с пръсти топлото ми рамо.
Чашите разливай, но не ме лъжи.
Тя е твоя и те чака - цялата в сълзи.
Зарад тези мои вкусни устни,
зарад тези щури грейнали очи,
за една любов във дните пусти,
нощите ти тъмни, виното горчи.
Разкажи ми чудна приказка омайна.
Искам да я чуя тая твоя тайна.
Болката в гърдите - тя ще отлети...
Ще останат само думи, думи и следи.
Тръгвай си обратно. Още ти е рано.
Не докосвай с пръсти топлото ми рамо.
Чашите разливай, но не ме лъжи.
Тя е твоя и те чака - цялата в сълзи.
© Дует Трайчеви - Теодора и Тодор Todos los derechos reservados