25 jun 2014, 21:16

Чакам нещо 

  Poesía » Otra
281 0 0

Все чакам нещо да се случи,
и нещо да се промени:
я новинка да се получи;
  или да стъпим  настрани!

Нали и аз съм сиирджия,
 и всички ще ме разберат...
И аз за клюките се бия-
и те трасират моя път!

Да се разбърка нещо в гьола
и в мъртвата ни тишина!
Извън пътеката на вола,
да тръгне нашата следа!

Ний мрем от вечната си скука...
И в туй е нашата беда.
Затуй стоиме на боклука,
и не оставяме следа!
  05.06.2014г. Драгойново

© Христо Славов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??