Със затворени очи докосвам мрака
и чакам да се появиш.
В очи да ме погледнеш
и тъгата ми да присвоиш.
Да вземеш пак ръката ми, да ме погалиш.
Да ме превземеш и да ме запалиш.
Да ми покажеш, че със тебе сме сами!
© Надя Стоянова Todos los derechos reservados
Само според мен "присвоиш" не е правилната дума - защо Той да си присвои твоята тъга? Поздрав!