Ти пак дойде в съня ми,
oтново беше нежен,
kакто никой друг не може.
Сгушена в обятията ти любими,
не исках да помръдна,
усещах, че ще те изгубя.
И ето тя дойде, утринта проклета!
Мразя слънцето, което те отне от мен!
Мразя всеки ден, защото си далеч от мен!
Чакам те и тази нощ...
© Нели Вичева Todos los derechos reservados
Бъди щастлива , Нели, с обич.