Народе, върви по своя велик път,
за да имаш достойнство в светът!
Трябва не само да се оцелява,
но и да градим силна държава!
В тази корупционна среда,
в която просто отсъства реда,
за просперитет няма надежда,
но ти недей глава да навеждаш!
Сега за нас, уви, е болно време,
отговорност трябва някой да поеме!
Ще се събуди ли духът ти, народе,
или ще дойде лидер темподобен!?
© Георги Todos los derechos reservados