ЧАРЪТ НА ЖИВОТА
Усещам с радост и наслада
ласката на слънцето над мен.
КОГАТО
ТИ СИ
С МЕН!
Изпитвам бодро настроение
от полъха на бриза освежен.
КОГАТО
ТИ СИ
С МЕН!
Потъвам в мекотата на водата,
от нежността ù съм опиянен.
КОГАТО
ТИ СИ
С МЕН!
И търся Чара на Живота
под Слънцето,
във Въздуха
и във Водата.
И с тях политам Окрилен!
Във тях намирам Чара на Живота.
НО САМО
АКО ТИ СИ
С МЕН!
© Петър Петров Todos los derechos reservados