Да пием по чашка любов,
всяка глътка - целувка звънлива,
нежен шепот, немирен копнеж,
в свят от сбъднатост ласка игрива.
В този свят с буйна луна
и разпалени, знойни планети,
ще откъсна звездичка една
във ръцете любовно да свети.
Във постеля с уханни цветя,
с припкащ вятър, разрошил косите,
пеперудено с теб ще летя,
после сгушени там под липите
ще омайвам те с изгрева златен,
с ромон нежен, пригален с прибоя,
ще прошепнеш пред взор необятен -
ето тук съм сега... и съм твоя.
Да пием по чашка любов,
всяка глътка да почва с "обичам",
този свят нарисувах за теб
и на тебе го страстно наричам.
© Красимир Трифонов Todos los derechos reservados