4 dic 2009, 9:04

Часовникът 

  Poesía » Otra
425 0 4

Часовникът ми спря.

И аз загубих, представете си,

загубих за времето

всякаква представа.

Часовникът

не пожела да тръгне.

Не пожела

да тръгне ТОЙ.

Може би, защото

бяха изморени

минутите безброй, или...

искаше да ми докаже,

че неговият свят

не е и мой?

Часовникът ми спря.

© Харита Колева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??