Част от нас
Най-много обичам децата си
и любовта, с която съм ги родила,
и болката, защото са изстрадани,
и после теб, но не съвсем накрая.
Защото със любов сме ги заченали
и с много болка носих под сърцето.
Но с теб до себе си бях много силна
и много горда щом се те родиха.
Сега, когато вече са пораснали,
А старостта седи редом със нас,
Наш'та любов аз виждам по лицата им,
А в наш'те внуци - част от нас!
© Светлана Лажова Todos los derechos reservados