Посветено на леля Тони...
Благородство? За кого си мисля?
Всички развълнувано подават уши.
Не си мисля за кралете на Англия.
Нито пък зa империята на Хабсбургите.
Защото благородство е да се бориш
с чиста душа, а не със кръв и оръжия.
Благородство е красотата, която носиш
отвърте и която осезаваш във вселената.
Благородство е вярата и труда в доброто.
Единственият избор и път към щастието.
Най - красивите и ухайни цветя в живота.
То се намира в теб. В енергията. В любовта ти.
В това, което приемаш, избираш и даваш...,
в това да прегърнеш всеки с усмивка.
Затова си мисля и пея за теб, щом до мен
достигнат този въпрос и лъчите на слънцето.
© Лили Вълчева Todos los derechos reservados