Ти си моята камбанка,
а аз съм езичето в нея, каращо я да звъни...
Като меченце на полянка
обичам палави игри.
Знаеш за какво говоря
щом езичето присъства...
Ти си само, само моя,
най-великото ми чувство.
И сега тоз стих-закачка
пак на тебе посветен
пише твоята играчка
(ясно е, визирам мен)
Искаш ли да зазвъниш,
да те чуе и Ехото?
Ми веднага - тук при мен -
Айде, чекам те в леглото!...
01.11.2020.
Георги Каменов
© Георги Каменов Todos los derechos reservados
Мерсаж 😊