5 mar 2015, 22:15  

"Ченгеджийски номера"(за Веселин Вучков) 

  Poesía » De humor
395 0 0

"Искам аз от теб сляпо подчинение,

не приемам да имаш различно мнение!

Трябваше да направя аз реформа,

пък правя нещата само проформа*!

Не на "ченгеджийските номера",

няма да ме дърпаш за шлифера,

щото инак оставката ти ще приема,

че аз командвам тук, аз съм премиера."

 

*В смисъл само със смени на кадри.

 

"https://www.mediapool.bg/vuchkov-podal-ostavka-zaradi-nedoverieto-na-premiera-news231405.html

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??