Черни са очите,
черни и унили...
Погледът
убийствено боли...
...
Още е дете,
а е останала
почти без сили...
Мъката
разкъсва я на две...
.................................
Сълзите капят
и горят
измъченото ù лице...
...
А почти без сили...
Изконно диви...
Очите ù болят...
И ме убиват...
.................................
.................................
...
© Лилия Todos los derechos reservados