18 mar 2011, 12:04

Черно... 

  Poesía » Erótica
966 0 0



Как искам блудница да бъда пак,
с очи искрящи, изгарящи от плам
и нежно пак да те докосвам,
и пак да те омагьосвам.

Нокти дълги, черни да забия искам,
на гърба да те одраскам на райе,
с чорапи черни от коприна
и наметало от воал.

Гледай ме, нали сам твоята картина,
изпитвай болката от страст,
на райе гърба ти да направя искам
и да усещаш мойта власт.

Събличай ме с погледи и с устни,
целувай ме цялата, както преди,
сега е моментът, обладай ме...
нали съм блудницата от твоите мечти.

Чорапи черни може да сложа
някой ден и за друг, може би...
в твойте сънища пак ще се връщам
и след много години дори...

© Гери Д Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??