Черно-бяла книга
Гаснат ли звездите,
Космосът отстъпва,
измама за очите,
но денят се сипва.
Сивкаво и млечно
утрото раздвижва
нещичко човечно -
почва да се вижда.
После не достига
да е само светло...
Черно-бяла книга,
а четеш - Небето!
© Даниела Тодорова Todos los derechos reservados