Глаголът Съм се измори
от битката си с Битието.
Заряза всичко и се скри
далеч от пулса на сърцето.
Аритмията в линия събра
остатъка от клетвените обещания.
Избра да я превърне във черта-
до тук със общото съзнание.
И сложи стигмата на своето си НЕ
пред входната врата на Хоризонта.
Бе време да се срути покривът-небе
над мъртвата идея за поанта.
© Лина - Светлана Караколева Todos los derechos reservados