Черупчица.
Затваряй бързо!
Ще те види
някой,
накоя...
И ще поиска
да влезе!
Да го пуснеш,
при себе си.
Да те познае...
Да разнищи
съществото ти.
Черупчица.
Нима,
не ти е тясно!?
Душицата ти...
свита ли е!?
Пусни се!
Себе си
пусни -
навън!
Не бой се.
Повярвай ми!
В черупчици
живеят,
но само...
мекотели!
© Поли Тодорова Todos los derechos reservados