3 jul 2009, 23:10  

Червена роза 

  Poesía » De amor
1313 0 0

Една червена роза,

омайница една за всяка жена,

преобръща целия ти свят,

все едно се рисува нов плакат.

Нейният аромат

те следва и преследва,

където и да си,

винаги са пълни с радост твоите очи.

 

Една червена роза,

радост или тъга

е тя за всяка жена,

нежност и обич показва,

а понякога достойнства погазва.

 

Една червена роза

на пепел става,

щом любовта е измама.

Когато любовта е крайна

и двама влюбени са разделени,

една червена роза е граница омайна,

единият е тук на този свят,

а другият е скитаща душа,

тогава само и единствено тя -

червената роза ще запази любовта,

която те са изпитвали от душа

един към друг до края на света.

© Ани Антонова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??