Решил съм! Козината си позната
в нюанс да боядисам за разкош,
защото полудявам по момата...
Каква невинност под поличка клош?!
Бе, демонстрира някакви капризи :)
и нравът вълчи взема лесно връх,
а тя се мери за Оска́р с актриси
но аз не го раздавам, начи, плъх! :)
От филми понаучих много нещо
и вече съм готов с коварен план :)
Усърден, ще го изпълнявам вещо
и зряла тъй ще падне в мойта длан,
че с вой ще сцепя небесата даже!
Е, глупости, това е тъпо, пич,
та, тя ще хукне, може да се каже
и планът ти не ще сработи хич... :)
Но ето че от рошавите храсти
момата грациозна се яви...
Чорапи с ръб! Изпълниха ме страсти,
първичното в душата ми зави!
Прокашлях се: - Каква внезапна среща!
От 'де ви е шармантното шапо́?
Мам'зел, ще бъда прям... Молба гореща -
бъдете гост в семейното шато́!
Ще бъдете доволна, предполагам -
фазан, пастетът гъши и брюле́,
ала преди коняка ви предлагам
в изящна чаша младо божоле́...
... а после да прескочим с Вас до Ница?!
О, мамка му! Внезапен гърлен смях...
... и погледът на моята вълчица
под шапката фиксира ме... Умрях! :)
Жени Иванова
© Jasmin Todos los derechos reservados