Есен е, а розите цъфтят,
упойват с аромата.
Бели, розови, червени,
омайни са цветята.
Достигнахме с години
в живота си предели.
Могат ли да цъфнат
пак розите червени?
Розите са с тръни,
пробождат те сърцата.
Но нали с любовта
сме живи на земята…
© Лилия Нейкова Todos los derechos reservados