3 nov 2012, 12:56

Червеното 

  Poesía » De amor
538 1 1

Червеното... сякаш невидимо...

А огънят - сякаш изтлял...

Щастие - отдавна прокудено...

Мечтите - стават на кал.

 

Червеното... болка премрежена.

А лятото - пореден плач.

Сълзи на душа изнежена,

умираща... Поглъща я здрач.

 

Червеното... сърцето е влюбено...

А слънцето така ще ревнува...

Сърцето остава изгубено.

Животът без него не струва.

 

Червеното... тупти и проклина...

Горещото слунце е мудно.

Щом вече пристига и зима,

обичам го... но ще си тръгна.

© Аглая Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Хареса ми."Сърцето остава изгубено.Животът без него не струва."Поздравявам ви!
Propuestas
: ??:??