4 mar 2014, 21:28  

Честит 3 март! 

  Poesía » Civil
474 0 1

Раята бе слаба, отчаяна и бедна,

но в мрака светлина се появи -

за идеал народът ни прогледна,

на Шипка храброст прояви,

саможертвата не бе напразна -

приключи тиранията омразна!

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??