Тя е дъщеря, любима, майка,
роли тежки, но и важни за света!
Без нейната любов и грижа всеотдайна,
никой не посреща с усмивка утринта!
Жената е опора, тя е крепост!
Тя е вдъхновител за героичните дела!
Прегръдка нежна, пример за човечност,
Цвете най-прекрасно тя е, заслепява с красота!
Жената е родена за да бъде силна,
да се бори смело с всяка пречка и тъга!
Да закриля, да дарява, да е креативна
и от нея да се ражда светлина!
На свойта майка, на приятелка, роднина,
на съседката, на всяка отрудена жена,
цвете подари с респект, бъди ти мъж за трима
не само днес, а винаги когато те подтикне любовта!
08.03.2023 Ким Джаксън
© Боряна Христова Todos los derechos reservados
Честит празник, мила!💖