8 nov 2009, 1:59

Честит имен ден 

  Poesía
1048 0 3

На Ангел ми приличаш,
а може би си божество,
или същество, което
носи винаги добро.
Затова ти пожелавам да имаш
и да носиш здраве и късмет,
за обич да не просиш
и да вървиш нагоре и напред!

 

 

© Вера Камбурова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??