6 may 2008, 0:02

Честит празник 

  Poesía » Otra
582 0 7
Честито и на именниците!

Много здраве и весело празнуване!


 

Окапват се дъждовни капки от листата,
дъхав здравец, окъпан, свеж и засиял,
бият празнично, зоват църковните камбани,
Св. Георги, вяра свята във душите е посял...




С росен здравец ще закича всеки дом, от вяра осветен,

Св. Георги да ни брани  и напътства всеки Божи ден!

© Елена Калчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??