14 dic 2007, 13:37

Честит първи сняг ;) 

  Poesía
859 0 4

Рой снежинки бързокрили -

скачат дечурлигата сънливи.

Гледат радостно в захлас -

"Пръв снега ще пипна аз!"

Милиметър или два -

да ни е честит снега! :)

 

14.12.07г, Бургас

© Вили Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??