Един ден ще седна да прочета правилата на сайта.
Няма да е днес - пак заминаваме... За Смолян....
Текстът на GAMES CHILDREN PLAY ще се появи
в раздел ПРЕВОДИ
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН
ОТ СКРИТИ ПОЛЯНИ И СЪНИЩА ПЪСТРИ
СЪБИРАМ ЗАСМЯНИ ЦВЕТЯ
СЪС ИЗГРЕВА ТИХО ЩЕ ВЛЕЗНА НА ПРЪСТИ
НО КОЙ ЩЕ ЗАПАЛИ ДЕНЯ
ОТКРИВАМ КОМЕТИ ПЛАМТЯЩИ СМЪЛЧАНИ
ОТ ЗВЕЗДНОТО ДЪНО ГРЕБА
С ЦВЕТЯТА СЪБРАНИ ОТ ЗВЕЗДНИ ПОЛЯНИ
АЗ РАДОСТ ЩЕ ТИ ПОДАРЯ
АХ, ТЕЗИ ПОЛЯНИ И СЪНИЩА ПЪСТРИ
АХ, ТЕЗИ ЗАСМЯНИ ЦВЕТЯ -
СЪС ИЗГРЕВА ТИХО ЩЕ ВЛЕЗНА НА ПРЪСТИ
НО КОЙ ЩЕ ЗАПАЛИ ДЕНЯ
ЧЕСТИТО, ЧЕСТИТО, ЧЕСТИТО! РОЖДЕН ДЕН -
СЪС ЦВЕТЕ ЗВЕЗДА И РЕФРЕН
СЪС ПРАЗНИЧНА ПЕСЕН, ДО БЯЛАТА ЕСЕН
ЧЕСТИТО! РОЖДЕНИЯ ДЕН!
СЛЕДИТЕ НИ ГОНЯТ ЛЮБОВ НИ ПРОБОЖДА
ВЪРТЯТ СЕ ЛУНИ И СЛЪНЦА
СТРЕЛА ОТ КОПИТО ЗЕМЯТА ПРОБУЖДА
И ПЕСЕН ЗАПАЛВА ДЕНЯ
© Дует Трайчеви - Теодора и Тодор Todos los derechos reservados