Като ангел чиста, нежна,
с лъчи ме ти огря.
Дари ми ти надежда -
искам мъката да спра!
Далече сме един от друг,
на друг си ти любима.
Щъркелите отидоха на юг,
като мен не искат зима.
И в този отчаян мраз
само мисълта за теб ме грее.
И след последния ми час
любовта ми вечно ще живее.
© Георги Todos los derechos reservados