Честита нова две хиляди двадесет и първа година !!!
Здрав дух в здраво тяло всеки ще трябва да има.
Вяра и сила, законност и ред,
смелост и воля, успех и късмет,
мир и любов, разум и мъдрост,
мисъл и чувство, упоритост и твърдост,
морал и смирение, въздържание и целомъдрие,
доброта и търпение, скромност и милосърдие
- в България отдавна ги няма, но дано да ги има
през новата две хиляди двадесет и първа година.
д-р изк. Иван Лапатов
© Ivan Lapatov Todos los derechos reservados