Живи, здрави до амина!
Радост,щастие за двамина.
Нека Господ да ви пази,
злото да не ви налази.
Здраве, сила и успехи,
много обич, нови дрехи.
Вкусни манджи във тигана,
всичко лошо на тавана.
С много стихове, разкази и картини
новата година да премине.
Ха, наздраве до година,
до година, до амина!
© Лидия Кърклисийска Todos los derechos reservados