"Честита нова година е била.
Сума нова в банковата сметка да е дошла.
За бедните-малко години,
докато богати строят хотели в планини.
Кинтите да са за нас,
мизерията-за вас.
Тегля за бюджета заем,
ще сте зле, дори да не сте под наем.
Министрите ни добре ще ви сурвакат,
даже майките ви ще си тракат.
Пеевски не е партенка.
Чао от мен, господин седенка!"
© Георги Todos los derechos reservados