28 ago 2019, 18:49

Чистка 

  Poesía » De amor
592 0 0

Душата си изчистих от обичане!
От всичко я изчистих... И от теб!
Сълзите парещи, пречистващи,
отвътре парят като лед!

 

Там със изгрева всичко изгаря,
там на брега топи се в очите леда,
със докосване тихо водата,
превръща сълзите в мъгла...

 

И е тихо! Ах толкова е тихо!
И може би затуй ми се мълчи!
Изчистих си душата от обичане...
... и криле си подарих!

© Диана Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??