Човещина и трябва на тази земя
нищо друго - всеки си знае кусурите
Живейте по съвест, бъдете човечни сега
Всички знаем къде най- много бъркаме
И тогава, колкото повече ставаме,
ще променим съзнанието на нашата планета
Ще възвисим и нашето съзнание
Хармонията в душите ще засвети
Ще бъдем нии промяната прекрасна,
която ще се въплъти във този свят
Ще станем истински, духовно ще израснем
Ще бъдем по- добри човешки същества
© Росица Георгиева Todos los derechos reservados