По-добре е да ги няма
политическите мърши,
превърнали света във драма,
която зле ще свърши!
Видиш ли ги ти, че драпат,
власт да търсят в обществото,
плащат,драскат, с зъби хапят-
носят вируса на злото,
бягай, крий се надалече,
вируса да не прихванеш,
че на обич си обречен
и Човек да си останеш!
© Исмаил Али Todos los derechos reservados