Днес да плачеш не е модно,
от камък да си, да!
Сърце да имаш не е изгодно,
все някой ще го нарани.
Пътуващ влак ти е сърцето,
бързо се менят пейзажите
и ти си там, където
влакът спира между гарите
и мислите паркираш в гаражите!
Без мисъл, само с емоция,
тръгнал да воюваш, заслепен,
без оръжието-мисъл, си сломен!
Аз човек ли съм!? Запитай,
ако имаш ги и двете, да!
Чувствай и мисли, и повече не питай,
човек си ти бъди!!!
© Todos los derechos reservados