Преходи:
космически,
геологически,
идеологически,
еволюционни,
революционни,
исторически,
нормални,
екстремални,
истерични,
глобални,
катастрофални,
екологични,
епохални,
епични,
национални,
патетични,
естетични,
екстатични,
социални,
класови,
индивидуални,
тоталитарни,
демократични,
идеалистични,
прагматични,
трагични,
екзистенциални,
комични,
икономически,
политически,
прогресивни,
репресивни,
регресивни,
фатални,
финални,
изначални...
О, колко много
преходи
за преходния
човек!
© Вълчо Шукерски Todos los derechos reservados