Както мога, роня трошици
от Знанието всеки ден!
Гледам, ангелски душици
как събират ги край мен!
Бързо никнат им крилата,
пърхат с тях, да полетят,
носейки слънца в сърцата
светъл става ми денят!
© Исмаил Али Todos los derechos reservados