15 ene 2010, 17:16

Човещинка 

  Poesía
508 0 0

 

Подари ми малко нежност,

ако искаш - даже я продай

и ще отвърна аз на твойта щедрост

със сърдечно, истинско БЛАГОДАРЯ...

 

 

 

© Яни Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??