3 may 2011, 19:28

ЧРД 

  Poesía » De amor
787 0 3

Поредният ти ден рожден...

Отново миналото оживява...

И от какво ли в тебе толкова пък запленен,

духът ми гърчи се и немощно догаря...

 

Дали изобщо спомняш си за мен?!

... Или потънала съм във забрава...

... А може би, понякога, по-скоро отегчен,

ме мерваш сред аферите си,

минали отдавна...

 

Приветствия и всякакви ласкателства

сега и тук любезно ти спестявам...

... И не на тебе, а на себе си

да те забравя най-накрая

от сърце си пожелавам!!!

© Таня Шопова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Благодаря ви за топлината и усмихнатите дни, които ми предстоят!
  • Прочети моето последно стихо и ще видиш колко прекрасни хора са родени на 3 май.....и какво съм им пожелал. Хубави дни ти желая, Таня. В прошката е разковничето. Ив
  • !
Propuestas
: ??:??